Selidbe Beograd

Selidbe Beograd

Recta Via je firma koja vec 25 godina pruza usluge selidbe. Selidbe Beograd Novi Sad Nis Kragujevac Valjevo ili bilo koji grad u Srbiji su nasa specijalnost. Selidbe iz inostranstva za Beograd ili bilo koji grad u Srbiji su usluga selidbe koju profesionalno i na dogovoreni nacin izvrsavamo kvalitetno i brzo.
Ako su Vam potrebne selidbe iz Beca, Frankfurta, Rima, Pariza, Istanbula, Londona, Madrida, Zagreba, Amsterdama ili bilo koga grad iz Evrope za Beograd, mi smo to vec uradili za nekoga i nece nam biti problem da preselimo i Vas.
Selidbe Beograd Rectavia ce Vas uspesno preseliti na bilo koji drugi kontinent. Vrsili smo selidbe na sve kontinente. Selidbe za Ameriku, Kanadu, Australiju, Afriku, Aziju su vec u nasem portfoliju, i ako je Vama potrebna selidba u bilo koji grad na ovim kontinentima javite nam se.

Selidbe Beograd

Rectavia je agencija za selidbe iz Beograda koja radi profesionalne selidbe u Beogradu ili iz Beograda za bilo koju destinaciju na svetu.
Vise od 10.000 izvrsenih selidbi su garancija da cete i Vi biti zadovoljni.

selidbe beograd

Ako panirate selidbu za Beograd ili iz bilo koga grada iz Srbije za Beograd , Novi Sad ili bilo koji grad, pozovite nas dacemo Vam besplatnu procenu nase usluge selidbe. Selidbe su dobro isplanirane i obavljaju se sa velikom paznjom .

Selidbe Beograd

Radimo selidbe Beograd , za bilo koji deo grada – Banovo brdo, Kosutnjak, Dorcol, Dedinje, Slavija, Konjarnik, Miljakovac, Novi beograd, Zemun, Karaburmu, Senjak, Crveni krst …. Selidbe Beograd Rectavia su firma koja radi selidbe vec 25 godina. Nase iskustvo su garancija vasega zadovoljstva

Beograd

Beogradska arhitektura je veoma različita. Od tipično vojvođansko-panonske, koja se susreće u susednom Zemunu na severu grada, preko starih zdanja iz osmanskog perioda, koji se nalaze u starom delu grada, pa sve do socrealističke arhitekture Novog Beograda sa savremenim višespratnicama, širokim bulevarima i prostranim zelenim površinama.
Neke od najpoznatijih zdanja u Beogradu su:
Beli Dvor
Beograđanka
Savezna skupština
Hram Svetog Save
Bajrakli džamija
Kula “Geneks”
Konak kneginje Ljubice
Milošev konak
Palata Albanija
Kula Ušće (bivša zgrada Centralnog Komiteta SK Jugoslavije)
Sava Centar
Hotel Hyatt
Hotel Jugoslavija
Kuća cvijeća Maršala Tita
Beogradska arena
Neki od najznačajnijih ulica i trgova su:
Bulevar Kralja Aleksandra (najduža ulica u Beogradu)
Knez Mihailova
Skadarlija
Slavija
Terazije
Trg Republike

Beograd se nalazi u severnom delu centralne Srbije na ušću Save u Dunav, okružen Vojvodinom sa tri strane. Stara kamena tvrđava na samom utoku zove se Kalemegdan. Centar Beograda nalazi se na desnoj obali Dunava, a s leve strane počinje Banatska ravnica sa slabo naseljenim predgrađima. Između Dunava i Save nalazi se novi deoo grada – Novi Beograd, a uzvodno je Zemun

Selidbe Beograd

Comments are closed.